неделя, 25 март 2012 г.

moving on to better things.

аз сега ще ви разкажа за щастието.. щото мими вече разказа за пиянството.
щастие е да се събудиш, нямайки никаква идея колко е часа, с празно тумбаче, размазан грим и отвити крака, прегърнал едно лилавокосо слънчицо-луниче.
щастие е да си тъжен, ужасно тъжен, наранен и обиден, и да знаеш, че някъде там има едно същество, което е толкова до теб, че ще накара всичките си приятели да направят ужасно голяма и ненужна простотия, за да ти докара някаква усмивка на личицето.
щастие е да тичаш след летящи карти, които могат или не могат да ти кажат бъдещето. щастийце е да се криеш в студена кухня, за да си откраднеш няколко шоколадови момента, а после да се държиш като престъпник и да си криеш стоката.
щастие е да знам, че в момента гримът ти е по-размазан от моя, спи ти се повече, отколкото на мен, по-гладна си от мен и вероятно ти се пишка, макар че аз пишках преди малко.
и ми е адски щастливо да си мисля за онази моя пиратска рокля, защото нали знаеш, мечтата ми винаги е била да ме откраднат пирати, и за онази твоя все още неизвестна рокля, които ще облечем заедно една прекрасна вечер и ще бъдем щастливи, ужасно щастливи.
щастие е да знам, че те има.
нищо друго не ми трябва. само ти да си там с мен, да си дърпаме едно одеало и да страдаме от боленето и синките на любовта.
i falafel u. <9